Wednesday, March 9, 2011

Tempahan header: 5 header geng KBU siap!!


assalamualaikum semua..
ha entry kali nie nak tunjuk header2 plak...
header apa??? hihihi..

aritue nora ada wat tawaran kat kbu,,,,
ada sapa2 nak header free tak... limit kat 3 terpantas ja...
mula2 tue memang tak da sapa2 komen...
pastu blushing ja... buat malu ja... bukan ada sapa nak pun..

tiba2 nah ambik ang... ramai plak....
terkejut nora,,, hahahaaha,, so terpaksa la bukak untuk 6 orang...
jom tengok header yang nora dah buat...







ha... cam na comei tak????
hahahah nora buat yang termampu ja...
ada lima ja kan... sebab sowang lagi tak bagi any information... so tak der la..
depa semua nie nak nora buat ikut citarasa nora...
memang pening la sowang2 nak kena fikir.. tapi akhirnya nie la hasilnya..
any comment???

gi la jalan2 kat blog diaorang... ada yang dah guna ada yang belum...
hihihi... besala line internet tak bagus...
2 header nora tak dapat nak bagi kat tuannya sendiri..

p/s: tuan punya banner leh copy kat sini juga tau...
tq ya bagi kepercayaan kat nora wat header korang... =)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kalau nak masuk link apa2 dalam blog nie... just klik ja... akan jadi new tab... =)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow..comel!! =)

Yang Comel,
Khumaera Ismail

cikblurr said...

wah cantek2....

nurul affidah said...

saye nak tempah header jgak ! header blog saye klaka sked laa :D

misznanarizal said...

nora...aina mcm nak jugak..tapi xtau patot ke x buat...sebab aina mcm nak letak gambar aina ngn waqar..sekarang ni rmai yang igt blog tu aina sorang yg punya,,kang nnt ada la mulut nk kta aina tayang pakwe ke apa ke...serba salah gak ni..

nora amila ghazali said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid
tq sis... =)

@cikblurr
tq cik blur.!!

nora amila ghazali said...

@nurul affidah
=)

@misznanarizal
nora pun tak tau nak kata cam na... tapi kamu kena introducela blog tue hak milik sapa... kalau dah introduce insyaallah tak der sapa nak kata apa kowt... =)

momochan said...

thnkx!!! HEEHHEHE

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cantik nora.. =)

nora amila ghazali said...

@momochan
welcome!!

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr
tq cik gksb,..

fRaMe+LenSeS said...

tu dia.. lawa2 header nora wat.. bgga aih adik along terer lagu nih.. ;)

nora amila ghazali said...

@fRaMe LenSeS
hhahhaha... lawa la sgt.,. besa2 jer... hik3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service