Sunday, March 20, 2011

Diumumkan!!!


assalamualaikum semua..
tadi baru ja mak hantarkan satu bungkusan kat nora...
bungkusan apa????
hheheheehhe.. bungkusan hadih dari encik khairul a.k.a papa khai..

kalau geng kbu tau la napa kami panggil papa khai.. hehehe
okelah... tak percaya ka bungkusan tue dah sampai???
ish2.. meh tengok bawah nie............
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tadaaaa...



ayoyo pembalut pink lagi.. hhahaha
jangan marah ya papa..
apa isi kandungan dia?? hurmm...
nak tunjuk or nak bagi surprise??? hurmm...
bagi surprise je la..
hhehe...

ala aritue kan dah tunjuk so sekarang nak umum pemenang...
sapa erk?? hurmmm....
dengan jumlah 30 comment...
memang sangat banyak berbanding peserta yang lain...
dengan ini nora mengumumkan...
hehhheh....
*scroll ke bawah na...*
~
~
~
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-

-
--
-
--
-

-

-
-
-

-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
---

-
-
--

-
-
-
-
-
--
-
-

-
~~~~~~~~~~~~~~~-~~~~~~~~~~~~~~~

syuhada

haaa.... blog nie la...
hebatla.. dia berjaya mengumpulkan ramai orang untuk komen2...
so sebangai hadiahnya... ehheheh
benda yang ada dalam kotak diatas...
dan........

ada surprise lagi dari nora..
akan dapat something dari nora...
tapi tak tau lagi apa.. hhahaahha...
so kepada kakak syuhada...

tolong tinggalkan alamat kat nora na....
hantarkan ke email cheq..
nora_delta08@yahoo.com

dan!!!!!
ada lagi... disebabkan peserta tak ramai...
nora nak bagi hadiah kat yang lagi dua orang tue.. iaitu


miss kay mazran

tapi hadiahnya juga dirahsiakan..
hehhehehhe sebab tak pi cari lagi la..
hehehhe... bagi alamat kat email nora juga tau...
kalau nak lebih mudah bagi kat inbox facebook nora... lagi senang hihihi..

ha!! satu lagi tiga2 nie geng blogger utagha ka??
kalau ya, pergi gathering tak???

10 comments:

tomatokering :) said...

hadiah ceq mana nora ??hihi

nora amila ghazali said...

tomato: dia tak join pun.. tacing nie..

Muslimah Optimis said...

nora.. assalamualaikum. terima kasih pilih MO sebagai pemenang saguhati gak.. heheh.. apa hadiahnya ni?? hehehe...

nora amila ghazali said...

kak aimaa: wait and see,, heheehe

FarAh AmiRa said...

uwaaa..jelez deh..hahaha

nora amila ghazali said...

kumiko: akak ajak join tak nak.. majuk ngan kamu.. =P

nora amila ghazali said...

kumiko: akak ajak join tak nak.. majuk ngan kamu.. =P

SyUhAdA said...

yeay..
syu mng..hehe..
sori lmbt emel,tgh exam skang..~

nora amila ghazali said...

hhehhehe... tak per.. nora pun tak bukak email lagi.. hehheh..

nora amila ghazali said...

hhehhehe... tak per.. nora pun tak bukak email lagi.. hehheh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service