Wednesday, March 30, 2011

Ghatering kbu: kami masuk paper lagi weehhhh...

assalamualaikum semua...
nora nak minta maaf ya.. kali nie masih mood ghatering...
actually ada banyak cerita masa ghatering aritue...
tapi ngah tunggu seseorang update dulu...

ha lepas tue baru nora cerita.. napa???
sebab tak nak korang baca cerita yang sama kat blog dia n nora...
so nora boleh backlink kat blog dia ja.. senang...

okehlah...
harinie nora dapat berita gembira...
bukan nora ja semua geng kbu,,, kami masuk paper lagi weeeehhh..

ha nampak dak tue... article baik punya dalam surat khabar sinar harian hari nie..
hoho... muka cheq nampak jelas weeehhh..
ampa nampak dak???? ala buat2 nampak ja la naaaaa....
heheheheh

n ada satu berita yang tak best... apa???
nora tak jadi gi rombongan ke kuala lumpur..
hoho sedih.... uitm perlis bekukan semua aktiviti so terpaksa la kami batalkan..
hurmmm tak pe la tak der rezeki nak gi la nie... hoho...

hehhehe apa2 pun...
cheq nak habaq nie...
KBU MEMANG THE BEST EVER!!!
ORANG UTAGHA HAPPENING HABIH..!!!


14 comments:

najwa's said...

wah2, bestnya.. jeles okeh. (-.-')

tomatokering :) said...

memangg happening !! tapi tak lama lagi tak jadik org utagha dah.. sob sob T___t

zaty luvlianncezzz said...

mmg gempak gla larhhh!!!

♥yaya budak suka embun♥ said...

tu dia...kami pun nak gak masok paper...hehehehehe :P

nora amila ghazali said...

najwa: hehehh janganla jeles... nnti ada rezeki kita jumpa na..

erika: alolololo tak pa2 nnti kita jumpa b4 kamu balik..

zaty: mmg sgt gempak kowtt...

nora amila ghazali said...

yaya: hehhehhe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

BEST... SEKARANG KO DAH POPULAR

nora amila ghazali said...

brutalsolo: hahah tak la... macam besa jer,,

Naz said...

pasni buat la gathering kt KLCC plak,mst meletop..hehehe

nora amila ghazali said...

naz: klcc??? hahah bila la nak buat..

mr E oSk gurL said...

ok singgah dan terjah d sini...untungnya depa p gathering n masuk paper...kami x dpt p...=(

nora amila ghazali said...

mr E : hehehhheee.... alhamdulillah...

hadiee said...

mana credit untuk marshall perjalanan nih? hehehe. lawak ja noo. good blog! teruskan. :D

nora amila ghazali said...

hadie: hahhaa la nak credit gak ka??? tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service