Wednesday, March 9, 2011

Pertandingan dekorasi kek uitm arau, perlis


assalamualaikum semua..
pada 8/3/2011 ada satu pertandingan dekorasi kek dianjurkan oleh uitm...
so nora dan kawan2 nora pun decide la nak join pertandingan nie..
hadiah dia kami pun tak pasti hahahha.. saja suka2 masuk..

petang tue pi kat board kat bawah kolej ambik no telefon urusetia so terus telefon..
tak angkat pastu tetiba masuk msg... dia kata...
nie sapa??? so kawan nora balas la.. tya pasal pertandingan nie..
pastu dia kata tak cukup lagi 2 kumpulan...

haaahhh memang ngam la.. kami pun 4 orang mmg nak buat dua kumpulan la...
so dengan sepantas kilat terus bagi nama untuk masuk pertandingan tue...
dalam kul 6 kami turun pergi mushroom (anjung siswa)
untuk beli barang2 nak buat dekorasi..
pinjam kat dewan makan senduk segala.. kat kawan pinjam pisau la..
mangkuk la.. hhahaha semangat giler kami2 nie... hahhaahaha...

pastu malam tue 8.30 dah tercangak kat mushroom..
rupa2nya mula kul 9.00 memang nak marah...
boleh plak macam tue kata 8.30.. tapi tak per sabar jer...

pastu semua peserta boleh ambik tempat kat meja masing2...
meh kita jamu mata tengok 10 kek yang dh siap dihias dulu...

comei tak?? mesti juri2 pening nak pilih sapa yang bakal menang kan???
hhahaha... nak tau yang mana nora punya kena la baca lagi yaa!!!

ha nie la kami 4 orang.. dua team...
masa nie istihar perang.. hahah boleh plak cm tue..
tapi still boleh tangkap gambar sama2.. heheehhe
nampak tue garang depa nie siap pegang pisau lagi..
memang istihar perang betul2 nie.. adeeehhh..

so nie sesi perbincangan....

tengok kawan nora ngah tekun tengok kek...
duk bayang apa nak letak atas kek kowt... hahahaha

masa nie duk tunggu pengunguman boleh mula menghias..

so sekarang dah boleh start...
huhhhh jenuh jungak nak buat aising guna tangan nie...
selama nie guna mixer ja.. nie guna tangan memang mencabarla.. hahhha

dah kembang mentega ngan gula aising tue..
so masa untuk menghias kek.... kami tak campur pewarna...
warna asli ja...hehehe

ha nie group kawan nora.. kusyuknya depa nie... ish3..

ha nmpak semua kumpulan ngah sibuk waktu nie...

nie kempulan sebelah nora tak habis lagi duk menghias..
nora dah abis dah... haahha laju tak...
tekun depa no.. tak tengok mana dah...

tadddddaaaaaaaa.. nie la kek kami..
comei tak??? ka tuan dia lagi comei..??
hahaha perasan ja lebih nora nie...

apa2 pun memang pengalaman baru bagi nora...
tak pernah masuk pertandingan hias kek lagi sebelum nie..
first time nie... hhehehe

6 comments:

angah said...

tudya la mmg best men tepung kalu..hahaha

CikTomyam said...

uhukk...best gak ^_^

nora amila ghazali said...

@angah
mana ada main tepung angah,,, main mentega ngan gula aising ja,,,

@CikTomyam
memang best... apa kata suh gk buat aktiviti nie masa gathering.. ahhahah terbaik!!

tomatokering :) said...

hye nora !!! :D
nak kekkk !! ;D

Omu Rice said...

pastu korang makan tak kek tu? hehe...cantik nyer...menariklah kontest ni...serlahkan bakat masing2 tol tak?

nora amila ghazali said...

@tomatokering :)
ambik la.. hhehehhe

@Omu Rice
tak.... sebab kek tue berkulat.... hurmmm... mmg menarik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service