Wednesday, March 30, 2011

Contest kM: Header Simple Tp Menarik!


assalamualaikum semua..
harinie pi la jalan2.... pastu nampak satu contest...
contest apa????



ha baca dah????
contest header dari blog KM
haaaa... pastu segaja la nak join gak..
dah lama tak join contest.. menang kalah cheq tak kisah hehhehe
saja ja.. hehehe...
so nak pertaruhkan header yang simple ja dari blog nie...


simple ja kan??? haaa kan nora dah kata simple ja..
main2 ngan colour ja.. pastu tampal muka sendiri...
hahaahhha.. tak der benda dah nak bubuh tue pi tampai muka cheq..
hehhehe.... pastu dia suh cheq follow blog dia..

ok ja.. nora dah follow ya..
then nie entry nora na... n jap gi nora buh banner kat blog na...
nak kena tag:

1 along nadh
2 anies
3 cik aina
4 mizah
5 nadzli
6 anisah

ampa join tau... jgn tak join plak... heheh chilll....

klik sini..

TARIKH TUTUP: 4 APRIL 2011

lepas nie nak pi letak link plak..
bye3..

8 comments:

anies anessa said...

nora,blog saya takde header jgk

nora amila ghazali said...

anies: alaaaaaaaa....

shahjiehan said...

blog Sj x simple~ hahaha

nahh

jom baca dan komen Gambar dan simbol jiwang yang menarik di FB

nora amila ghazali said...

sj: hahhahha

Yusri said...

kalau tak ada banner bole masuk ke?

nora amila ghazali said...

yusri: klau tak der macam mana nak masuk... nak bgi header apa?? heheh

FarAh AmiRa said...

hak3....miko xde hader la kak nora..cmner??

nora amila ghazali said...

miko: ala.... kak nora tak sempat nak buat kat kamu lagi.. hurmmm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service