Wednesday, March 16, 2011

KBU: Patutla aku tergerak ati nak beli sinar arinie..


assalamualaikum semua...
tuhan ja tau apa yang akan berlaku kat kita setiap ari..
dia yang merancang... dan arinie.. nora memang tergerak ati nak beli surat khabar..
dah lama tak beli... duk hostel nie memang la.. tv jarang sekali... asyik online ja...
pastu tadi gi la mushroom... teringat nak beli surat khabar...



beli pagi tadi... baru tak sat ja baca sambil online kat kbu tue...
baca2 status kat situ.. jenguk2 entry...
pastu tertarik ngan satu status nie...


pelik la napa plak terima kasih2 segala nie..
scroll lagi... banyak entry pasal satu benda nie...
ampa2 nak tau ka??? meh tengok bawah nie.. keratan surat khabar..

seee?????????
gathering geng kbu masuk paper woooohhhhhh...
oh tidak... dasyat kowt kalau cam nie...

dah masuk paper.. so memang sure la tarikh nie..
tapi diri ini yang tak sure nak gi ker tak...
hurmm... ada sapa2 dari perlis yang bagi nora tumpang gi gathering kat pinang tue???
NAK PI JUGAK!!!!


ha nie banner pasal gathering nie...
so sapa2 orang2 utagha atau tinggal atau boleh hadir sila hubungi cik GKSB na...

sila klik sini untuk maklumat lanjut.
p/s tahniah kepada penaung kbu yang comei tue... hik3..

nak tengok apa geng2 kbu kata kat entry depa... meh jenguk depa...
ni list yang dah update pasal isu nie..









note: tq to eva sebab dia yang buat call kat sinar....

9 comments:

angah said...

rugi owh kalu xjoin kali nie..hahaha angah dj apply cuti pow nk p sana..heheh

nora amila ghazali said...

@angah
ada kenderaan boleh la... lagipun angah laki.. =(

shahjiehan said...

gile kentang!!! cam na bleh jd cmni??ade ahli kbu jd editor sinar ke???wahahahahh

Syazwana said...

owh okeh ingat ape lah kbu tuh
hehehe

nora amila ghazali said...

@shahjiehan
hhahhahahah.. tak lah... eva call sinar suh wat liputan masa gathering nanti so geng sinar nak ambik info sikit.. then tengok2 hahahahha... keluar paper wooohhhh

@Syazwana
hahhahahahahha yang nak taip panjang2 kang penuh tajuk ja... hahhaa

eva♥evo said...

hehehe..lawak kot...

nora amila ghazali said...

@eva♥evo
lawak plak.. hahhah tapi ada juga lawaknya.. hehhe

CiK LiYzA ^^, said...

n0ra j0m pi skali dr perlih~tp nk kna cri sapa yg sudi drive dlm png..hahaa,ceq xbrani..trauma masuk png..hahaha

nora amila ghazali said...

@CiK LiYzA ^^,
boleh ja... hihihi... ala relaks nora ada kat sebelah mesti ok nyer... hik3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service