Friday, April 1, 2011

review blog: titik noktah

assalamualaikum semua...
sebelum nora tidor nie.. nora pi usha blog seorang sahabat nie..
sahabat dari kbu... blog dia nie interesting gak..
so apa salahnya nora review blog dia plak kan???

bukan apa... nak kongsi2 ngan semua blog2 yang mampu pergi jauh tapi still baru..
kan2??? ala nora pun baru gak...
memang tak dapat nak sangkal... tapi apa salahnya.. tolong menolong...
meh usha header dia meh...


nie kecik ja.. kalau ampa pi blog dia mau besar gajah ada kat situ.. hihiih...
nora nak tegur sikit boleh???
kecikkan sikit header tue.. bagi muat2 screen pon ok gak....
tapi tue besar sangat terkejut follower kamu... hhehe...
teguran je erk... sama2 menengur apa salahnya...

satu lagi apa kata juan pasang shoutbox...
bukan semua orang terasa nak komen2 kat blog...
klau dia tinggal pesan kan senang juan nak terjah balik..
hehehe

so kali nie nora nak review ngan cara terjah semua entri dia...
haaaa siapla.. semua nora baca.. hehehe...
first entry dia pada 1 october 2010...
dia mulakan blog dia ngan gambar2...



cantik kan gambar dia??
haaaa.... masa nie juan jadi assistant ja...
diambik oleh lanmuda... err sapa tue juan. hihihi..
antara tiga tue memang yang nie nora suka...

so pada permulaan memang banyak gambar la blog dia nie.. tapi cun wehh..
gambar cantik sangat dah la nora nie sangat suka tangkap gambar..
memang teruja la ngan gambar yang cun2 nie.. hahaha

so melalui apa nora lihat blog dia nie banyak pasal gambar la..
hurmmm sapa minat fotografi???? try pi jengah sana...
gambar cun2 kowt...

tapi dalam banyak2 entry gambar dalam blog dia...
nora suka entri nie...

jangan dijolok sarang tebuan

dalam entri nie dia ada tanya.. perlukah lelaki jual mahal???
hurmmm perlu ker??? zaman sekarang kalau dua2 jual mahal..
macam mana nak beli.. hihihi jangan marah ya juan...
nak tau lebih lanjut.. pi jengok entri dia na..

hurmmm asanya cukup la kowt.. ampa pi jenguk sendiri na..
ikut arah sini...

9 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

terjaaahhhhhh :DD

Budak Kampung said...

wah,ada review blog org laen laa..bguz2^_^..

nora amila ghazali said...

yaya: silaaaaaaaaaaa

budak kampung: sebelum nie pun ada la...

shahjiehan said...

tahniahhhhhh


jom baca dan komen Bulan bulan islam

nora amila ghazali said...

sj: jooooommmmmmm

JuAn NaSir said...

thanks a lot...=))

nora amila ghazali said...

juan: welcome!!

cik ciput said...

sahabat baru!terjahhh!

nora amila ghazali said...

cik ciput: jommmmmm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service