Sunday, April 3, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..


assalamualaikum semua..
nampak header sapa kat atas tue??? header abg ben ashaari..
so napa ada header dia??? hehhe macam besa la segment lagi..
kali nie.. nora nak join... sebab nora rasa ada blog yang tak dikenali tapi patut popular..
hihihih...

hurmmm okelah nak listkan..

blog 1: frame n lenses

nora suka sebab dia ada banyak cerita best.. dia nie pandai menulis kowt..
cerita dia memang best sapa yang suka baca novel.. korang patut gi tengok.. best2..

blog2: laman muslimah optimis

napa??? sebab dalam tue ada banyak cerita islamic yang patut kita tau sebangai orang islam..
akak nie pandai berceloteh.. dia ada info2 yang patut kita teroka dan patut kita tau..

blog3: gadis kampung separa bandar

kenapa?? sebab dia admin kbu ker?? tak la.. blog dia best sebab dia selalu mengutarakan pendapat dia sendiri.. tak der paksaan.. dia ceritakan apa yang dia rasa.. hehheh..

blog4: masscomm-er network

kenapa nora suka?? sebab blog dia nie menyajikan banyak gambar cun... nora memang suku fotografi so memang sukala blog macam nie.. banyak info dalam fotografi yang boleh kita dapat..

blog 5: ady budika

kenapa nora suka... hihihii dia dia slumber jer cerita... nora suka sebab ada froggy hahahaha..
lawak ja abg ady hihii.. tapi tah la rasa macam abg ady nie ada cara dia untuk bercerita..

pada yang lain.. blog korang pun best gak.. rasa nak list semua tapi dah abg ben nak lima ja..
kan3??? hehhehe.. okelah ada soalan lagi nak kena jawab nie..

apa yang perlu dilakukan untuk popularkan blog??

hurmm bagi nora buat la cerita yang mengikut citarasa orang lain.. tapi tah la... hahha.. sebab nora tak der pasang strategi apa pun.. just muncul dalam dunia blog dan kongsi cerita ngan semua... =)

pentingkah populariti??

nora asa mybe perlu bagi yang nak tonjolkan diri.. hurmm nora tak kisah pown.. janji ada yang komen2, bagi pendapat sesama kita pun dah cukup tak payah nak popular.. cukup ada yang setia ngan kita walaupun silent reader.. =)

p/s: berbloglah ikut citarasa kita sendiri.. orang pasti akan suka kalau kita pun suka apa yang kita buat. tak payah nak ikut cara orang sesungguhnya dengan cara kita sendiri akan menarik orang lain untuk masuk.. =)

24 comments:

AdyBudika said...

wahh..ben pun dah follow nora rrrrrr

tomatokering :) said...

wee~best2 blog depa..masing2 ada keistimewaan sendiri bak kata kak kira.. :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

setuju2!!! mmg patot femes pon blog2 yg tersenarai tu..

micah aje said...

feel free to visit my site ^_^
http://www.micahonly.blogspot.com/

nora amila ghazali said...

abg ady: errrr malu la.. jgn kata cm tue..

erika: betul2..

hajar: setuju?? oyeeee kan2??

micah: okeh!!

Muslimah Optimis said...

nora.. macehhh.... listkan blog akak.. blog frame n lense tu memang patut ppular la.. gila banyak entry best dari dia... hari tu cik tomyam kata Laman Muslimah Optimis blog wajib masuk hari2.. hari ni nora kata Laman Muslimah Optimis patut popular.. macehh sangat...
xsabaq nak jumpak nora...

nora amila ghazali said...

kak aima: sama2... nora listkan sapa yang nora rasa patut.. blog nora nie kecik ja.. insyallah.. moga akak berjaya.. chaiyok!!

shahjiehan said...

sabaq ja lah..SJ x masuk pon dlm list..uhuk3


jom baca dan komen Rasuah : Duit kerajaan RM108b lesap

nora amila ghazali said...

sj: alolo.. jgn sedih... kalau boleh masuk semua.. mmg dh masukkan..

JuAn NaSir said...

blog juan best x? kehkeh

nora amila ghazali said...

juan: semua org ada cara sendiri.. blog kamu best ngan cara kamu.. okeh???

fahmie firas said...

Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

nora amila ghazali said...

fahmie: terima kasih dtg sini.. ok nnti saya gi blog kamu juga... =)

Dekcik said...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

myravea said...

myra datang singgah sini jugak, dari blog bro ben :)

NuSaNa NoSa 91 said...

ni yg nk terjah mrk jap ni.. ^_^

nora amila ghazali said...

dekcik: jom2.. hihi

myra: haiii

nusana: sila2..

pRiNCe said...

bukan seng nk wat blog jadi feymes kan...
bnyk kna berusaha...
pe2 hal..sy doakan kite sume jadi feymes...:)
muahahaha..

Lulu caldina said...

Laa, blog awak apa kurangnya?? patut popular juga..ngee

nora amila ghazali said...

prince: betul2 bukan senang.. moga2 semua akan jadi femes!! chaiyok!!

lulu: eh ya ka?? heeheh tq...

fRaMe+LenSeS said...

terharu aih.. blog kamu pn apa kurangnya cheQ.. ;) alg doakan blog kamu. tu makin ramai follower.. keep up the good work tau dik Nora.. ;)

nora amila ghazali said...

along: hihihhihi puji alonng nora... hihihihi tq..

hasrul hassan said...

Salam.
Seronokkan kalau jadi blogger famous .. tapi bila dah femes ni tanggungjawab cukup besar.

http://hasrulhassan.blogspot.com

nora amila ghazali said...

hasrul: hahha betul2.. setuju sangat!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service