Saturday, April 2, 2011

Bila jemu dalam kelas... kami...


assalamualaikum semua...
harinie nak cerita salah satu aktiviti kami kalau masuk kuliah....
bila duduk dalam satu dewan yang besar...
duduk belakang... nampak sikit2 ja tulisan lecterur...
dengar sayup2 ja apa lecturer cakap....
haaaaaa..... jom tengok...


eh3... depa buat apa tue... amboi bergelak sakan noh...
jom kita usha apa depa buat...


uiiihhhh duk melukis...
hahahah sah depa dah jemu nie.. hahha... macam la orang yang duk menaip nie..
bila jemu mulala cari kertas... melukis... menulis...
cari pen warna warni... hahahha


ha nie la yang depa lukis...
tema untuk lukisan nie adalah haiwan2 yan ku kenali... hahah
berbakat tak depa nie???
adoooiiii terkejut nora bila depa sua tunjuk kat nora...
berlambak dah depa lukis.... nora nie tak pandai lukis haiwan.. so duk diam..
hahaha.. tapi ada gak hasil tangan nora kat situe.. tapi biarla rahsia apa nora lukuih na...


ha yang nie lama dh... tapi tak publish ja...
siap ada nama dan haiwan pilihan lagi...
nora dapat star... oyeeeeeeeeeeeeeee....
sangat suka weh.... iqa jangan jeles na....
hehehehhe...

p/s: tq kawan2 kenangan last semester nie...
semua nie berlaku masa kelas aud 390... bosan bila dengar lecture tue la kertas jadi mangsa..
hahhahahah.. daaaaaaaaa

10 comments:

Erin Azizan said...

hahah time erin dulu kalau bosan keluar dewan kulaih konon2 nk g toilet padahal melepak kat mana2 dl.

Pakcu said...

tak rock la pakai pen lukeh kat kertas...org pakai liquid lukeh kat meja dgn kerusi ok~

nora amila ghazali said...

erin: hahhaha tue kawan nora buatla.. nora tak berani

pakcu: tue kejam sangat

Hazrina Erin said...

ehh same la~sy pun mcm tu gak kalau da bosan sgt..conteng2^^

nora amila ghazali said...

hazrina: waaaa persamaan... hehhehe

CikTomyam said...

wah...mcm budak kelas kami gak laa..hhahaha syok kan..=)

Farah Hanim said...

comeiii :D

nora amila ghazali said...

cik tomyam: hahahah syok abis...

farah: hihihi kawan nora lukis tue..

sisQa said...

xjelez. cemburu je.. hahaha

nora amila ghazali said...

sisqa: iqaaaaaaaaaaa!!!!! dia dtg komen blog nora... suka2.. alolo jgn cemburu!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service