Friday, April 15, 2011

SAYA NAK CUPCAKES ITU!


assalamualaikum semua..
nampak banner kat ats tue..??? macam pernah nampak dalam blog nora kan??
hahhahaah kalau yang belum pernah nmpak meh terjah entry nie...

seee nora dah pernah review dia la... hhaaah
so arinie nak join giveaway dia...
senang ja... meh baca syarat2 dia...

1. buat entry " SAYA NAK CUPCAKES ITU! "

- llalala nie duk buat la...

2. masukan header blog Inchik Eman (link kan ke entry ni kalau boleh)

- errrrmmm dh letak header... kalau ampa nak join klik sini.. hehhehe

3. jadi follower di blog COCOCHIP CUPCAKES ini.

ha bukti nie... lalalaala

4. sejak bila jadi geng KBU? dan dari negeri mana?

sejak bila jadi geng kbu??? errr klik sini..
entry pasal kami blogger utagha...
nora join 31 january 2011 cm na nora tau??
lepas nora buat entry tue terus cik gksb jemput..
mula dari tarikh tue la.. terus sayang kat kbu... love u alll... lalala

nora nie orang Perlis..
memang lahir, menetap n belajar semua kat sini.. hihi..
anak jati nieh...

5. DONE! submit entry ampa tu di koment sini.

- otw!!!

TARIKH TUTUP tak decide lagi. tengok laa kalau meriah sangat tutup awal laa.
;)

haaaa.... geng kbu kaih meh masukkkk!!!!
giveway nie khas buat kita ja.. lallaal..
tq inchik eman!! comei giler cupcake tue.. nak!!!

7 comments:

Inchik Eman said...

oke. nora daa qualified.
BEST OF LUCK!
;DD

nora amila ghazali said...

incik eman: oyeeee hhehe... join sebab nak meriahkan giveaway kamu... <---- susah nak bertuah..

Cik Misi said...

jom join GA PiNkummi jgn lupa letak CikMisi as ur referral k…sayang kamoo..

fyna said...

waaaa..
gud luck dear..


jom singgah n follow belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

nora amila ghazali said...

tq fyna!!

shahjiehan said...

o0o0o

jom baca dan komen AKU INGIN BERUBAH

psst tu cite rekaan je..smata2 nk masuk kontest..wawawaw

nora amila ghazali said...

sj: hahaha,, rekaan eh?? lalala mana tau jadi betull =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service