Friday, April 15, 2011

Dinner kolej kesinai 3 a.k.a inai n i'm with one blogger momochan

assalamualaikum semua..
arinie nak citer pasal satu dinner lagi..
dinner nie berlansung pada 14/4/2011..
tema dinner nie.. ladies night... wah2.. nama dia vouge gitu...
tapi semua macam confius nak pakai apa... so men hentam ja la... hahhaha
dah3... meh usha apa kami nora makan malam tue..


nyum3.. sedap kan?? lalalla aduhhh cheq yang tengok nie pown asa lapar pulak..
memang sedapla makan malam tue..
dah la memang lapar giler..
bila dia bagi pengunguman leh ambik makanan memang serbu terus..
hhaha lapar sangat kowt..



ha tue semua yang comei2 tue kawan2 nora yang teman nora malam dinner tue..
walaupun esoknya ada test kami tetap pi nak support event kesinai 3..
so pi je la makan2, n salah seorang kawan nora dapat cabutan bertuah wehh..
bertuah betul dia malam tue.. hahha
dah la masa tue dia buat bodo ja... macam layan tak layan..
bila no dia dipanggil kawan nora yang sowang lagi tegur..
"eh no ang tue..." terus dia terkejut bangun.. hhahaha

ha nie meh nak citer satu lagi..
macam tajuk entry nie nora jumpa sowang blogger comei weeehhh..
nak tau sapa??? meh usha bawah nie..



comei tak?? sapa comei lagi...??
hahhah dah2.. tak payah nak undi..
adik momo nie memang comei..
muka chiness look.. nora tak sempat lagi nak bawak jumpa geng blogger utagha...
sowi na.. len kali nora bawak momo gi jumpa depa tau..
so meh jenguk blog dia yang comei tue.. klik si budak comei + kiut nie..

so dah kowt.. tak der apa sangat nak citer...
nora tinggalkkan korang ngan gambar dibawah..
malula plak.. LAYAN JA.. lallaala


-_-"

6 comments:

FarAh AmiRa said...

wakakaka...sodapnya nasik tu..btw...cmey kak nora mlm tu..nak ngorat bley??wakakakka

cik_zetty said...

momochan itu kwn sye masa sekolah rendah smpai skunk, dye mmg nmpk chinese ngeee :)

fRaMe+LenSeS said...

comeinya adik alg ni..

nora amila ghazali said...

miko: a'aa nmpak sedap kan... hoho lapo balik dh nie.. hhaha nak ngorat.. auuuuwww malu la.... lalala

zetty: ya ka?? hehehe sekarang dh jadi kawan nora juga.. hhihi kan momo..??

along: errr malu la... laalala

momochan said...

comel la sgt momo ni ha?HAHAHAHA...
no no..

hee~ mlm tu mmg makan bnyak!pdahal ada test pgi sok nya.selamber badak je.da mkn p amik gambar.konon2 red carpet gituh la.hikhik..
tringin2 nk jupe dgn kbu sume.bila la dpt kan?kan?huhu

yooo zati!! lama xnmpk p mana?hehe :P

psttt:suka picca last skali! siperb!auwwww~

nora amila ghazali said...

momo: last sekali?? auuuwww malula.. llalala

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service