Saturday, April 2, 2011

5 bulan, 800 ++ follower??


assalamualaikum semua..
sebenarnya nora masih dalam mood terkejut... napa???

ha dah baca???
errrrr nora pun tak sure la...
so nora bagi jawapan nie kat dia

macam tue la citanya... dia mintak tips...
bagi nora kalau nak orang follow kita..
kita kenala rajin2 ke blog orang.. maksudnya blogwalking...
selalu masuk segment... contoh...

masa first nora main blog dulu nora masuk segment abg ben ashaari..
sapa tak kenal dia.. rajin betul abang ben nie buat segment..
macam2 jenis segment dia dah buat... nora dulu memang tak terlepas la..
memang banyak segment dia nora ikut...

pastu bila nama masuk entri dia.. haaaa...
berpusu2 blogger masuk blog nora... komen2..
follow nora... hahah sebangai newbie dulu memang syok sangat,,
nora pun memang aktive masa tue..

jalan2 follow2 orang...
hurmmm kat sini nak ucap tq a lot buat abg ben ashaari..
klau ampa nak kenal dia... meh klik sini...

tue pasal segment... meh nak cita pasal contest plak..
nora dulu memang aktive masuk contest.. nie salah satu nak memperkenalkan blog kita..
so jangan malu sengan nak join tau.. masuk ja kalah menang adatla.. kan2..
mana boleh semua menang satgi sapa nak kalah kan??

ada sekali tue nora ditengur oleh seorang blogger...
amboiii rajinya dia masuk contest... oppppsss
*blushing beb masa tue,, tapi ahhh biarla...
dah orang tag memang masuk ja la.. hehehehehe

pastu ampa kenala rajin blogwalking... jenguk2 orang..
balas2 komen.. nora tau nora pun dah kurang blogwalking sekarang..
tak der masa la.. mengadap laptop sambil baca buku... or buat homework..
memang tak sempat la nak jalan2 sorry ya pada yang singgah...
nora akan jalan juga.. tapi ada masanya...

hehehe... so dalam dunia blog nie nak cari kawan tak susah...
banyakkan tegur jiran2 tertangga,,, insyaallah depa akan balas kunjungan..
jangan harap depa datang kalau kita pun tak jenguk.. okeh???

tapi ingat jangan cari musuh...
jangan nak cari pasal ngan blogger lain...
moga dunia blog nie harmoni selalu na....
ingat sebab apa kita berblog... niat tue penting... =)

SEMOGA MAJU JAYA!!!

13 comments:

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

tenkiu nora..x sia2 join geng KBU..hehe..
i will follow ur tips :)

♥sophie♥ said...

auww,, nice entry ! suke !
sebenarnye segmen mcm tu setahu fie byk merapatkan hbgn blogger kan =)

HAZWAN17 said...

5 bulan 800 foloower...
memang boleh dibanggakan ni..
tahniah2

HajarRasdi [BdkKck] said...

hajar bru ja nk tny kak nora, nk mintak tips.. haha.. tp kak nora dh gtaw.. bgos2.. memahami firasat adek.. =p

Farhana Jafri said...

yupp btul2.. skrg tym cuti sem boleh la nk brkunjung2 ke umah jiran2.. dh bukak sem nnti xd mkneny... dlm smnggu je dh dpat 100 fllowers.. hehehe bhagia je rse..

jemput la singgah ANASAURUS :)

nora amila ghazali said...

liya: welcome sayang...

sophie: auuuwww tq... betul2..

hazwan: tq2..

hajar: hehehe mmg memahami kamu hihihi...

farhana: waaaaa 1 bulan 100.. tahniah!!

fathiahRAIHANA said...

dasyat . hehehehe .ana nak cecah 800 tu pun lepas setahun ..

Syazwana said...

wah bestnye.
hehehe

nora amila ghazali said...

fathiah: errr heheeheheh ada orang 5 bulan dah dekat 2000 dh follower dia... hihihi..

syazwana: hhihih

Yusri said...

banyaknya dalam masa 5 bulan?...wow!!

nora amila ghazali said...

yusri: errr hihihi... tq..

♥yaya budak suka embun♥ said...

nice tips nora. hahaha..tapi cek malaih :DD

nora amila ghazali said...

yaya: klau malaih cheq tak tau nak kata apa.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service