Thursday, April 21, 2011

Contest : Gambar DesktOp Lappy !

assalamualaikum semua..
errr entry lagi.. hihii..
nie kontest plak.. nora terpaksa buat malam nie jugak..
sebab esok berkemungkinan tak bukak laptop..
nak exam ari sabtu nie.. so nak tunaikan tag dari kak long nora nie..


ha kontest nie.. nama dia..

Contest : Gambar DesktOp Lappy !

pada yang nak join gak boleh klik pada tajuk tue na.. hihihi

so meh tengok gambar desktop nora yang biasa2 ja.. hihi
malu la plak nak tunjuk.. hurmm..
meh la tengok.. jangan kutuk auuuuwwww...
malu nie.. errrr... ampa scroll la.. kalau jumpa sengih..
tak jumpa.. senyum gak boleh?? hihihi
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
hihhihihi
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
tadaaaaaaaaaaaaaaa!!!

errr.... nampak serabut plak..
errr sowi la.. jadual padat... alamak kantoi jadual exam plak..
hihiihii.. apa2 pon nie la peneman bila nora bukak laptop kesanyangan nora nie..

nora suka sebab warna hijau mendamaikan mata nora..
dan kalender yang ada tue sebangai peringatan buat nora..
hurmm bagi nora best sebab bila buka..
errr ada test study3X...

so tak la ralit sangat.. n maaf la nora buh banyak gambar nora kat desktop..
aduuiii malu plak.. join pun sebab my sister tue ajak join..
so join gak la.. hihihihi..
okelah tak mo citer lebih.. korang dah nampak dah my desktop..
kantoila.. hahhahahaha....

nak tag:
shah jihan
daus

okeh... korang dua buat auuuwww... nak tengok desktop korang gak..
lalalla.. hihii... yang lain2 nak join gak okeh ja.. jom2..!!!

7 comments:

shahjiehan said...

wah..lawa2!!

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

mcm best je...nk join ley?
hehe :)

..arcmabaharin.. said...

wah... cntoh plajar cemerlang ;p

tq join ye..

naqiah said...

wiwitt.... santeknya!!!

nora amila ghazali said...

sj: hhahahha ye la tuh

liya : jom2 join...

arcmabaharin: errrr welcome

naqiah: errr llalala

nUrulsHIera93 said...

awk sgt2 kreatif..
nice lar..
huhu..

nora amila ghazali said...

nurul: tq.. hhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service