Saturday, April 9, 2011

down sangat.... =(

assalamualaikum semua..
harinie mood dah down..
macam2 benda dah berlaku..
hurmm.... schedule untuk minggu depan..

isnin: test audit
selasa: test maf then presentation etr
rabu: errrr tak der pe
khamis: tak der pe gak.
jumaat: test tax plak..

ya allah tolongla hambamu nie.. runsing dah kepala nie...
tadi der buat undian.. pastu errr...
ada yang datang lambat then sebelum tue dah msg...
kalau lambat kena present dulu....
hurmm orang lain mybe ok.. tapi nora jenis yang cepat asa bersalah..
so sekarang rasa down sgt... rasa macam nora plak yang salah...
tak tau nak habaq lagumana... group nora pun kena yang terawal gak..

dah la runsing sebab kami kena no 3 pastu ngan ada yang terasa...
hurmmm sangat2 tertekan sekarang...
tah la.. hurmmm

11 comments:

shahjiehan said...

sabar taw!

fRaMe+LenSeS said...

sabaQ syg.. masalah tu bukan kita kena fikir dan runsing ng dia.. kita kena fikir nak selesaikan.. kalau kamu down, bila nak selesai masalah.. kaih.. bangkit2.. semangat cket.. takkan adik alg camni.. kuat cket.. adk alg kena kuat. jadi teladan kat kawan2.. kaih2.. tamo sedih. tamo tensi2..

aiman rashidd said...

sabar okeh , baca entry sy , amik kekuatan :)

nora amila ghazali said...

sj: okeh!!

along: hurmmm mmg kuat tapi ati nie... hurmmm.... kepala nie.. hurmm runsing sgt.. tuhan ja tau

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

saba2...life is upside down...:)
nora kne kuat n never loose faith in urself... :)

nora amila ghazali said...

aiman: tq

liya: okey tq erk...

Muslimah Optimis said...

Nora kena kuat bangkit dan lawan rasa yang bersarang di hati tu.. kalo nak ikut rasa badan binasa ok... u can do it..i believe in u my dear... al da best...sma2 kita fight ok untuk final sem ni...semoga Allah permudahkan urusan kita semua..ameen

nora amila ghazali said...

kak aimaa: tq akak... amin...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

jgn terlalu letakkan rasa bersalah pada diri kita..

cuba yakin pada diri...

meaw said...

alaaaaaa,adat belaja tu nora,so..cool je,hehe :)

good luck for ur test okay ^.^

nora amila ghazali said...

cik gksb: naik boss..

meaw: ok tq erk... i'm okay now..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service