Saturday, April 2, 2011

Sapa tue?? ya allah nak luluh jantung nie!!

assalamualaikum semua...
entry nie entry teruja... kenapa teruja..???
sudah lama nora nak dia tue follow nora...
tapikan akhirnya dia follow nora...

mula2 nora main blog dulu.. memang selalu masuk segment dia...
korang mesti tau kan sapa?????? errrrr...
nak kena tunjuk bukti gak ka??? errrrr
hihiih meh tengok bawah..


nampak tak tue???? masa tengok petang tadi rasa macam nak nangis ja.
napa??? sebab tak sangka.. dia kan femes.. nora nie sapa la kan..
tapi dia dah follow nora.. memang sangat teruja... tq ya abg ben ashaari...
suka2.... mesti ada tertanya macam mana abg ben boleh sampai sini...

tadikan nora ada publish satu entry nie....

5 bulan, 800++ follower

pastu disebabkan nora ada sebut dia dalam tue..
so nora pun gi la blog dia tinggalkan pesan.... macam kat bawah nie..

eeeerrrr first of all nak minta maaf kat abg ben ashaari sebab nora print screen...
nora print screen komen jer... arap abang ben tak marah la no...
hihihih... ampa mesti nak tau nora letak mana???
setakat dalam komen camtue mesti tak percaya kan...
ha pi usha kat sini...

so memang nora rasa msg nora nie la pembawa dia kesini..
dan menjadi salah sowang followerku...
owhhh TERIMA KASIH ABG BEN ASHAARI!!!
hhehehe alamak macam sangat teruja je... hihih..
nie sebab dah tunggu lama dah nie...
orang yang banyak tunjuk ajar follow sapa tak teruja wehhh..
ok lah bye3... =)

14 comments:

FarAh AmiRa said...

wah...ben ashaari..:D....

nora amila ghazali said...

miko: kamu wah.... kak nora waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. abg ben ashari.. ahhaha

Syazwana said...

cun gila header!!!!
wahhhhhhhhh

♥yaya budak suka embun♥ said...

wahwahwah...jeles nyaaaaaaaaa

Nisa' Pasir Gudang said...

len kali hamparkan karpet merah kat dia :P

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. tahniah.. ;)

nora amila ghazali said...

syazwana: tq!! heheh

yaya: jangan la jeles yang.. alolo

nisa: hahhahah blog nora ada carpet ungu... hihi

along: welcome...

nur choki choki said...

syoknya,,nak jugak...

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Bahaya macam ni. Kalau ada berbelas-belas orang popular masuk dalam blog awk, dikuatiri kena segera ke IJN...

oshin said...

peewwwiittt ben ashaari follow depa . congrats . oshin bila lah yer . huuu ;)

*47!k@# said...

wahh!!tahniah kak!!

nora amila ghazali said...

choki: hehhehe

zaki: hahahha tue la kan.. aduiiii...

oshin: tq.. alamak malu la plak..

ika: tq dik!!

cik hani said...

woww...ben asaari follow dia..

hebatttt

nora amila ghazali said...

cik hani: hihihihh.. tak hebat sgt pown..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service