Wednesday, April 6, 2011

bila nora ponteng kelas...

assalamualaikum semua...
first time nora ponteng kelas petang nie.. sebelum nie tak pernah..
tak bermaksud nak tunjuk baik ke apa okeh...
nie kenyataan.. nora memang tak ponteng kelas...

takut.. sebab kalau ponteng nak buat apa???
study?? ye la tuh... tidoq??? jemu dah tidoq...
sebab tue la nora nie jarang ponteng..
banyak sangat alasan bila terpikir nak ponteng...

so asanya boleh jadi tips untuk orang yang selalu ponteng klas nie.. hhehehe..
so balik pada cerita.. nora ponteng kelas arinie.. bukan segaja tau..
depa la tak bagi tau kat nora kels tarik pi kul 3.30..
3.35 tadi kawan antar msg... nora tau tak kelas kul 3.30 arinie..

bangun dengan terkejut.. ha?? 3.30?? pastu terus call..
dia tak angkat.. gi basuh muka segala.. dah 3.40 errr....
pastu terfikir.. klau nak gi kul bapa nak sampai..
nak tukar baju lagi apa lagi... adoooiiii...
pastu balas.. hurmmm tak pe la dah 3.40 kalau pergi pown mesti dah lambat..

so decide ponteng.. adehhh pastu nak bukak buku la...
errrrrr... tetiba perasaan malas pun muncul...
terus bukak kbu... n post kat wall.. nak tau nora post apa???

punyala banyak depa mengomen.. errr..
54 kowt.. tapi nora tertarik ngan 2 tiga komen dari diaorang..
meh usha bawah nie..

dh suruh cheq relax ok la.. tapi tak menahan tue..
dia punya ponteng sampai nak dapat surat amaran wooohhh..
hhaha pakcu2.. ish3...

yang nie plak alasan ponteng sebab nak update blog.. errrr
fuiiyooo nie la namanya blogger tegar.. hihhi

kak aimaa nie plak.. pasal tidor...
ponteng tanpa disedari.. bila terfikir.. errr
betul gak kan.. nora pun pernah.. macam dalam statement kat atas tue la..
hhaha macam2 kerenah kan kalau bab ponteng kelas nie..

so apa plak ampa semua punya pengalaman??
meh kongsi meh...

18 comments:

Pakcu said...

HAHAHA!!!

♥yaya budak suka embun♥ said...

kami ponteng gak kelas...hehehehhe..bila blk umah..hahaha..tapi bln ni tak penah ponteng g la..hahah :p

nora amila ghazali said...

pak cu: glak besar nmpk..

yaya: hihihi umh dkat so tk naah ponteng...

ROROI said...

YANG SPAN KUNING TU SAYA~HAHAHA

misznanarizal said...

aina xpenah ponteng sbb kat cni kalo ponteng diorang cr smpai lubang cacing..hak3

Pakcu said...

amboi perli pakcu besaq ka? tacing ngan nora T_T

cik hani said...

sy dulu pun penah gak tertido xg kelas...

ada tu mmg xg kelas sbb mls..

nk final baru pulun study kuat2

nora amila ghazali said...

roroi: kamukah??? errrr hihih

miznana: hhaa sabo je la yer cik nana..

pakcu: mana perli pown..

cik hani: hhahaha kalau sempat pulun..

angah said...

ala nora kalu kita xsengaja xpa..angah lg la xponteng tp nama stay dicop ponteng jahat sagt ka angah nie.??

HaKim is MiKaH said...

hahaha..saya ponteng kerana ngantok...boleh kah?? :D

nora amila ghazali said...

angah: hurmmm itu kena pandai2 la tonjolkan diri..

hakim: hhahahhaa banyak alasan macam tue yang nora dengar..

Pakcu said...

nipu T_T

nora amila ghazali said...

pakcu: betul la.. hehe

arjuna bintang said...

hahahha.. (gelak jahat) XD

nora amila ghazali said...

arjuna: macam ada pengalaman jer..

JuAn NaSir said...

haha lucu la ampa nehh...

shahjiehan said...

rasa serba slh nk ponteng..rugi ilmu..

jom baca dan komen Pantau Anak Stady Melalui SMS Dan Internet

nora amila ghazali said...

sj: waaaaa bagus2 leh geng ngan nora.. hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service