Friday, April 8, 2011

Dinner PERSIDA..

assalamualaikum semua...
cerita nie dah lapuk sebab dinner nie ari selasa aritue..
tapi disebabkan adik comei sowang nie nak sangat nora buat entry..
so inilah entry majlis makan malam PERSIDA..
ini dikira majlis penganugerahan untuk pelajar2 cemerlang..
tapi muka nie

hehehe malu la....
okeh2.. kami2 nie kan sem akhir so turut dijemput untuk hadir ke majlis...
so memang semua part 6 datang la... memang ramaila yang hadir..
tapi bagi nora dinner kali nie macam ada kekurangan la..
tak macam dinner sebelum nie.. errrr...
sowi la terterus terang plak.. hehe
so auuuwwwwcakkkk!!!!!


hohoho gambar versi dekat... auuuwww malula.. hehhehe...
so dinner kali nie tema dia "asian stail"
nora nie mana pandai nak bergaya.. so nora pakai baju kurung moden jer..
heheh.. simple kan??? hehehhe...
tapi malam tue memang macam2 jenis gaya ada dengan baju sari,
cheongsam dan banyak lagila..


so masa mula2 masuk dalam dewan nie..
ha tue kumpulan pak ali tue duk mendendangkan lagu kat kami nie.. hehhe
so irama malaysia la malam tue.. muahahaha..
tapi lepas tue diikuti ngan persembahan dari student...
ya allah lagu dia.. errrrrrr sowi to say nora tak minat lagu yang menyakitkan teliga..
so memang tak kena ngan mood la.. hihiii


ha sapa tue.. errrrrr......
hihihi cun tak??? hihi


ha nie la kawan nora.. so berlima...
sebelum nie depa berempat.. tq ya my friend terima nora..
kawan ngan nora.. sayang u all... mmmmuuuaaaaahhh... hihiihi


so kami duk kat meja no 8...
my favorite number!!!! hiihiihi....


punyala banyak nombor yang comei2..
tapikan satu pown tak kena aduuuiii..
memang nasib tak menyebelahi kamilah... errrrr


kusyuk kawan nora nie..
hihihii..


ha nie artis malam tue..
hehhehe comei tak dia...???? kawan nora ler...


ha nie kawan nora gak.. so malam tue depa tiga satu meja ngan kami..
sayang korang gak!!!


apa yang sama antara kami.??? errrrr =P


nie ngan cik kin dan ku asyraf..
ku asraf tue sora dia sedap wehh..
malam dinner nie dia wat persembahan tapi nora tak rakam..
tak pa2 nnti nora minta kat kawan nora.. kita dengar sora dia no..

ha nie gambar dia buat persembahan...
hihiiii.. artis geng part 6 nie..


ha nie cik mira.. my friend gak..
comei tak dia.. hihihi...



so nie last gambar kami sebelum nak balik...
hehehhe banyakkan gambar.. hehhe...
tue pown tak ambik kat kawan2 yang lain lagi...
mau bercambah gambar.. hihih last sem kenalah simpan memori..
kan2..??? tq sudi tengok gambar2 nie...
=)

17 comments:

shahjiehan said...

amboi2...comynya die....

jom baca dan komen Pantau Anak Stady Melalui SMS Dan Internet | ! !shahjiehan [dot] com ! !

Muslimah Optimis said...

cun r dik nora akak ni.. dok tengok orang pakai tudung cam nora pakai tu tapi akak xreti la..huhu

momochan said...

acececeh cantiknya pki selendang cm tuh.teringin nk pkai camtu tp xreti heheheh :)

pstt~bergaya juga la org tu kan?hehe

..:noor badriah:.. said...

wah kak nora cantik + comel lah!

nadzli azlan said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <-- tekejut !!! akak comei gilaaaaaa ! huhuhu :D

shahjiehan said...

kan kak kan..comey kan... heee

nora amila ghazali said...

sj: err malu..

kak aimaa: errrr.. malu... ya ka.. nora pun first time pakai cm tue,, hihii

momochan said...

nak comment kli ke2..ye ye persembahan yg nyanyi agk kurg n skit telinga.tp yg 1st persembahan tu kawan saya! yg maen instrument apa nama ntah hehhee...

yg free hair tu knapa muka die grang sangt?hehee tp cantik..sume cantik la malam tu :D

nora amila ghazali said...

momo: ye ker?? meh nak ajar.. hihihi

bad: err malu..

nadzli: errr terkejut.. napa plak.. besa ja..

nora amila ghazali said...

momo: hheheheeh betul2..

♥yaya budak suka embun♥ said...

comey aih nora....hehehe

angah said...

wahhh comel nya dya tergoda angah bila lihat beliau...hehhehe

fRaMe+LenSeS said...

alg nak pilih la satu.. mana ya.. ka nora pilih sndiri kak long? lalalalala~~ :P

nora amila ghazali said...

kak yaya: sudah2.. *blushing

angah: errrr???

along: ha????

Pakcu said...

wahhhhh.,,cunnya artis tu,,bak no dia..hahahahaha~

cik hani said...

cik nora dan kawan2 cantek sgt mlm dinner ni...


tu semua akan jadi memori nnt..

hiehehehe

nora amila ghazali said...

pakcu: errrrr tuan badan dh der yang punya...

cik hani: hihihi.. malu la plak.. errr betul2 memori yang takkan dilupakan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service