Saturday, April 2, 2011

review blog: inchik eman.. follower 800 blogku!!


assalamualaikum semua...
arinie nak review blog lagi... ohoho...
nie entry tertunggak la.... dia dah jadi follower nora pada errrr...
kelmarin asanya.. errrr lupa plak...
tapi asanya memang kelmarin tanggal 1 april... uikksss 1 april kowt.. hahhha

so selama 5 bulan nora main blog nie.. memang asa best sangat dengan follower bertambah..
nora sangat bersyukur dengan penerimaan korang kat blog nie..
sowi la kalau ada antara entry yang tak best... errrr gitau tau..
tegur2 baru la kita sama2 leh improve kan??

hehheh meh la tengok bukti inchik eman nie la follower ke 800..

seee bukti tue...
nasib nora cepat kalau tak tak dapat nak kesan sebab selepas nora refresh terus jadi 801..
huhhh so jom kita jenguk header dia.. cun wehhhhh

seee cun kan???
smart la bagi seorang lelaki.. kalau pompuan kan dia suka fancy..
memang tak macam nie la satu colour... nora suka la header kamu inchik aiman...

so atas jasa baiknya... nora follow balik...
jom tengok bukti.. errr bukti lagi hahah..

nora follower ker 812 dia... bila bukak blog nora... errr lebih kurang ja upanya..
tak caya?? meh tengok baru.. latest follower...

nora nyer 814... hehhehe sikit ja beza dia...
kira inchik eman nie pown ramai gak follow dia no...
hahha... so blog dia nie wujud pada 8 august 2010
upanya dia blogger yang lama lagi dari nora.. alamak malu plak...
dah nak masuk 9 bulan dia main blog.... waaaa...

first entry dia bab cinta... errr sebab apa tue inchik eman..
eh2 busy body plak nora nie.. apa daaaaaa.... hahhaha tapikan malu la..
cheq yang kanak2 nie review dia pulak errrrr.... *blushing
so nora mula jenguk blog eman nie lepas ghatering...
entry nie..

BLOGGER UTAGHA BERAMAS DI PENANG

nie memang entry first nora jenguk dia...
hehheh tue pun setelah mengetahui kewujudan dia...
errrr sowi ya inchik eman... so sekarang nora dah follow so bolehla nora usha selalu na..

nora dah kelebek2 entry kamu..
best2... suka2 mesti ada something nak menarik perhatian..
kalau bukan gambar, dia bagi haq gerak2.. fuiyoooo
suka2...

ampa nak jenguk gak??? meh klik sini...
cheq bawak terus pi kat dia... =)

klik sana pun boleh tau,..
pi la kenal2 ngan dia no..

5 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

rajinnya depa..hehehehe..kami dok hutang lagi dgn 3org follower tmasuk GK..hahaha..pemalaih nak buat plus tak dak masa..sian kami T____T

fana farhana said...

bestnya dia banyak follower dah :)

nora amila ghazali said...

kak yaya: time rajinla nora review... hehehe... tunggu malam nie nora nak review lagi... so alert..

kak fana: hehehhe malu plak..

Eman said...

NORAAAA!!
eman baru dapat nk pi usha usha blog nora. HAHA, thnx sbb review eman. sama sama laa kita menulis dan terus menulis okee. eman pun masih mencari tapak dalam blog ni. sama sama menyokong oke. thnx nora.
;DD

tahniah gak sbb makin ramai daa follower nora.
;)

nora amila ghazali said...

eman: hihii tak per2.. kita sama2 berkongsi apa yang ada okeh.. kbu punya tagline kan we are family.. so adik beradik kena kongsi!!!,.. hehhehe.. eman pun tahniah!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service