Monday, November 15, 2010

2nd award : Best friend award

salam semua... huhu award lagiii....
kali nie dari momochan.... my junior...
hhahahahaha.... baru kenal lol....
huuhuhu.... tak sangka... just balas2 komen jer...
then sembang2 baru tau kata kitaorang course sama...
tapi dia junior nora...
so dia bagi nora award nie.... rasa terharu kot... huhu....

hhuhu..... suka2.... lallalaallala....
okehla... macam besa la kena jawab soalan cikit...
ha meh tegok nie nora nak jawab... huhu...

1st, write 5 interesting facts about the person who gives you this award
1. dia nie junior nora... hhuhuhu.... nnti kita jumpa yer sem depan...
2. dia nie comela....
3. dia nie peramah....
4. blog dia comel macam tuan dia... lalalalala
5. dia nie suka masuk contest,... huhu...

2nd, write down 10 interesting facts about yourself & your hobby
1. nora nie kalau dah mula online memang tak ingat dunia... kwang3...
2. nora suka benda yang comei....
3. nora suka hias menghias... contoh macam korang tengok dalam blog la...
huhu... tapi dalam nie tak leh banyak nnti kesian kat korang nak kena loading,,, kan2,,,
4. nora suka matematik... huhu... sebab tue ambik course akaun...
5. nora suka cuba benda baru... contoh masak resepi baru... huhu....
6. nora suka bear.. kat umah ada empat ekor... semua orang bagi... suka2...
7. nora suka berkawan... hehe.... tq tau jadi kawan nora...
8. nora suka mewarna... huhu kat umah ada buku mewarna pooh tau.. lallalala... malu2...
9. nora suka pantai n bukit.. uhhuhuhu...
10. nora suka arnab... waaaaaa comei.... suka sangat....


3rd, pick your most 10 deserving recipients and describe them
1. zacky ~786~ ( haaa zacky nie rajin datang blog nora n comment.. )
2. Rozuan Ismail (ada tagline tersendiri.. huhu.... )
3. Ajie Mohd Tahir ( suka datang sini n comment2... huhu... tq ya...)
4.feez (hhuhu... blog kamu comei juga... hhu.. tq be my frenz ya..)
5. apezs shah ( selalu datang sini juga.. huhu )
6. Muhammad Adib (dia cakap blog nora comei... waaa... suka2... huhu..)
7. chentaMAYA (huhu.... blog dia happening,..)
8. iDeaLz cRazEe (dia cakap gambar nora macam men snooker.. waaaa...)
9. sembil9n ( background dia selipar... creative.....)
10... huhu,.. nie tuk semua orang yang selalu komen kat shout box nora tau....huhu...


p/s: korang semua kawan2 yang selalu datang sinie,.. sayang korang... momo tq ya,... kamu pun atara follower yang selalu comment sinie... suka n sayang kamu...




9 comments:

momochan said...

HEHE ok sem depan jupe lagi ekk..
ohh~tak boleh tahan la 'die nie comela' auta tuhhh~HAHAHa

pstt~momochan tak suka matematik tp amik akaun.pelik kan?

My Little Diary said...

tahniah dpt award... hehe

entry terbaru "poketku sakit"

apezs shah said...

hye dear.. awak sorry xdpt nak wat entry yg nie.. tenet tgh prob sgt..anyway thanks tag me.. i will follow up ngan u..k..;)

nora amila ghazali said...

huhu... lorh pujie lorh.. tak mau ka momo.. huhu... tq little diary,..
tak per apezs dah okeh boleh buat lagi kan2...??

sembil9n said...

wow! hehehe~

nora amila ghazali said...

huhu.. suka??? ambik2...

momochan said...

HAHAHA boleh je puji..nak bagi pujian yang tinggi mcm klcc pun xpe.momo tak kisah.eheee~

nora amila ghazali said...

haha.... okeh2,..

jimmy jimboo said...

okey jimmy no 10 tu . ehehe ^.^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service