Sunday, November 21, 2010

Banner...

  • nice
salam semua... hik3...
aritue tengok toturial kat blog uikss, cik zai tue,,
toturial cm ne nak buat banner...
then nora comment la tanya cm na nak masukkan banner tue...
then dia pun wat entry khas tuk nora nak terangkan cm na nak buat,,,huhu...
kalau korang nak gak haaaa.... klik sini..

hihihi... tadikan.... dia antar msg kat shout box nora...

hihihi... nora tergelak sendiri la...
kenapa??? banner yang nora buat sebelum nie tak tau pi mana..
asanya terdelete kot... waaaaaaaa.....

pastu nora fikir2... lagipun tak der kerja apa kan...
apa lagi nora decorate la... nora wat simple2 jer...
hik3... nora tak la terer sangat buat benda nie...
huhu... nak tengok ker?????
hhuhuhu...


meh2 tengok kat bawah nie.. huhu..


banner

ha cm ner oke tak??? huhu... simple jer kan???
hihi... so kalau korang nak ambik... copy jer kat sidebar tue erk...
hihihi... nak exchage gitau nora erk..

8 comments:

Syat0za said...

yesszaaa~ change banner yok! ^_^

nora amila ghazali said...

okeh2...

alienelliz said...

wah..canti banner nora...=) pndai buat..

nora amila ghazali said...

ya ka.. hhahahaha... besa je la..

Apple Sweet said...

salam ziarah....thnkz follow sy n sy pn dh follow awk blik...senang2 singgah la teratak sy

nora amila ghazali said...

huhu.. tq follow....

Izamir Ridzwan said...

blog u follower berdesup je masuk.. jom exchange banner.. i've grab your banner

nora amila ghazali said...

huhu... nie sebab en ben la... hhahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service