Saturday, November 20, 2010

cuti minggu...


salam semua...
buat per cuti minggu nie???
waaaaaa nora bosan nie.. tak tau nak buat pa...
mak abah adik2 blik kpg.. tinggal nora n sorang lagi adikk....
nora tak dapat ikut balik sebab adik yang duk ngn nora nie der class..
so kena jadi driver la pi ambik dia... sedih...

nak ikut balik... dah la rancangan kat tv tak best nak buat apa nie...
nak tengok movie dalam laptop pun dah bosan... dah baper kali ulang pun dh tak tau...
aduhhh bosan sungguh2 nie dah tahap gila dah nie... hurmmm....
nak wat per nie..??? ada sapa2 boleh hiburkan ati???

7 comments:

man yusoef said...

haha...slmt berhujung minggu!!!

nora amila ghazali said...

hahahhaha... tq,,

noor said...

hi..slm kenal

Lelaki Ini said...

same lew kita
\bosan cuti!

nora amila ghazali said...

huhu... salam kenal yer noor...
lelaki: ye ker... waaaa... sedih...

fauzibest5 said...

kalau bosan,meh lah tgk blog saya ^^

nora amila ghazali said...

huhu... jalan2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service