Sunday, November 7, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?

wahhh... encik ben kita buat satu segment suai kenal antara blog...
macam best ja... so disebabkan nora nie baru lagi dalam dunia blog nie...
so dengan besar hati dan suka ati nora pun nak join jagak...
so syarat pertama kena masukkan header encik ben kita nie....


sapa tak kenal encik ben nie.... orang yang paling famous dalam dunia blog nie kan... hehehe
so klau kawan2 semua nak tgok blog dia meh klik kat sini...
masa first time bukak blog dia mmg best baca entry encik ben nie...
ada saja idea dia nak menulis... huhu.... tak mampu nora nk berfikir macam tue... hihi

so pada kekawan yang nak kenal nora...
nora nie simple ja orangnya... tak kisah sapa... tak kira rupa, pangkat or apa2 pun...
nora nie dh 20 thun... uhuhu... dh besar dh.. hik3....
sebenarnya nora nie baru lagi dalam dunia blog nie... baru 5 ari ja... hihihi...
so tambah arinie 6 ari... waaaaaa tak smpai seminggu lagi...
hihihi... nora nie asal perlis...

SELAMAT BERKENALAN!!!!

25 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

yeay! terjah sudah ;D

zacky ~786~ said...

hye nora.~
fllow u :)

~LieynDa LeEn~ said...

BW from blog BA...hi !

Mimiey.. (^-^) said...

hi...slm kenal dari mimiey
http://nasyieen.blogspot.com/

aku insan lemah said...

salam ukwah salam ziarah =)

momochan said...

jalan dan jalan :)

Di@n@ said...

salam perkenalan...
i'm one of ur followers!
keep in touch~

aeinio said...

mau kenal jugak...

Ciao Annin-sama said...

Terjah batch kedua dari BA hehe!

nur said...

salam kenal buat nora
ALL IN ONE

nora amila ghazali said...

huhuhu.... salam kenal untuk semua jga ya... nnti rjin2 la dtg lagi... huhu...

Lelaki Ini said...

sgt berminat!
bagus kowt abg ben!!!

ezan said...

ezan datang sini, nak berkenalan dengan tuan rumah :)

nora amila ghazali said...

btul2.. bagus betul en ben nie... huhu...
ezan: dtang tuan selalu mengalu- alukannn huhu,..

~ Mamma Olyn ~ said...

Hi nora, i pon br lgi, n tringin gak nak join contest ni..hihi, BTW i org Perlis gak, kecik toi dunia nie kan? selamat berkenalan..i nak jd follower u la:) jemput2la ke blog mammaolyn.blogspot.com...tq

Qaseh dalia adelia said...

salam dear ~ tengs ya jenguk blog qaseh..follow u

nora amila ghazali said...

huhu... ya ka... wa.... org kpg... hik3... ok2 nora dtg n terjah entry... huhu
qaseh: sama2..

zaeimah ismail said...

dtg m'jergah....^^,

nora amila ghazali said...

okeh2...

Izzuddin Fauzi said...

Abg ben bawaku kesini untuk berkenalan dengan seorang yg jelita... Ahhh... Ye ke... Ape ak merepek nie... http://c-nurse.blogspot.com/

CekLa said...

jalan disini jugak..~

thnx ye nora.
dah follow nora dah

Wan Gerrard said...

Salam perkenalan dari Gerrard ^_^v

nora amila ghazali said...

salm wan gerrad

NaJiB said...

Nice blog.. Salam Perkenalan…

http://lovelyvioletent.blogspot.com

nora amila ghazali said...

najib: :) salam perkenalan juga.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service