Monday, November 8, 2010

psssstttt..... dh dapat dh...

huuhu,... aloha.... hehheeheheh....
meh baca comment kat bwah nie...

follower ke 100 nora nak hadiah.... huhhhh
nora tak der siap apa2 pun....
so nora edit gambar background nora with sikit touch up cikit...
nora pun dah tak tau nak touch up pe lagi... so simple je la...
hihihi.... ala besa2 jer... jnji nora appreciate korang sumer kan.... huhuhuhu
so jadila seperti kat bawah nie...

cantik tak... hihihi ni untuk kamu follower nora yang ke 100...
en jimmy jimmbo... hhuhu... hope sudi la terimanya... hihihi...
tak ada hadiah la... hehhehe... tggu klau ada rezeki lebih nora wat contest erk....


n pada follower lain tq support blog nora yang baru seminggu nie... hehhehe
masih baby lagi.... ni pun sb en ben kita yang wat entry kenalan blogger...
klau tak bru berapa belas je follower nora... huhu....

p/s: SELAMAT BERBLOG TEMAN2... HUHU

4 comments:

apezs shah said...

cantik ok.. tahniah utk dia..;)

Rozuan Ismail said...

wah..tahniah..

BlueberrY CheesE said...

cntiklah ^^ rugi xjd follower ke100.hik3

nora amila ghazali said...

hahhaha... ala jgn la jeles.. huhu...
hihihihi... tq.. tu pun nora cincai ja... dh tak tau nk berfikir... esok kan test...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service