Friday, November 26, 2010

Boboiboy bakal saing upin & ipin??


salam semua...

tentu korang semua penah dengar, tengok n tertarik ngan cerita upin ipin kan??
sapa tak suka... betul3x...
hahaha,.. adik nora yang kecik tue memang sangat suka ngan cerita nie...
kalau ada upin n ipin jangan haraplah boleh tukar channel..
ish!! geram betul...
tapikan sebab dia suka sangat nora pun download la cerita nie kat dia..
dah berlambak versi cerita upin n ipin nie dalam laptop nora...
tue tak termasuk ngan cd lagi... hihihi..
tapi anak patung tak bagi beli... tak baik la...
kalau jumpu buku upin ipin confirm tak jalan dah selagi tak beli..
ish3... penangan cerita upin ipin nie memang dasyatla...

tadi nora google la masuk utusan online...
huuuuhhhhhh... ada satu cerita yang bakal bersaing dengan upin ipin..
ha nie bawah nie gambarnya...


macam best gak tengok gambar dia...
ceria... cerita nie akan dimainkan kat tv3 bulan mac nanti...
so kalau nak tau best ker tak kena tunggu la...
hihihi... dalam atikel tue kata adik fatiah...
sapa???? alaaaaa suara latar upin ipin yang dulu tue...
mesti best kan... dulu dengar suara dia memang tak sangka dia perempuan..
cerita nie ada 2 versi...
so kalau nak tau lebih lanjut... klik sini...




4 comments:

blur said...

kalau xsilap dengarnye yg org yg buat boboiboy nie adelah org yg same buat upin ipin. cume diorg kluar dr les copaque dan buat company baru animonsta studio.

efa said...

waa..mcm best ja boboiboy tu..nk tgk gak la... ehehe

nora amila ghazali said...

oooo... macam tue plak,.. hurmm macam2...

nora amila ghazali said...

jom2 efa... nora pun tak sabar dh nak tengok..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service