Wednesday, November 10, 2010

waaaaaa... cantik...

waaahhh.... nampak tak nombor kat atas nie....????? cntikan nombor nie...
hehhehehehe.... nak tau kenapa nora letak nombor ni????
nak tak??? tak nak ker???? hurmmmm tak pe la,...

hihi lawak jer... ish3...
nak cita la nie...
tadi tengok blog nora terperasan follower nora dh 123... waaaa.....
comei no nie.. tak caya??? ha nie tengok bawah nie...

ha... btul kan 123... huhu.... ni sekali lagi nak ucap tq kat orang yang bertanggungjawab...
sapa lagi kalau bukan encik ben kita... huhu...
benefit betul nora follow dia n selalu baca entry dia.....
then nora follow sesi suai kenal dia....
baru la nora boleh dapat follower or erti kata lain.... kawan2 blog,..
huhu.... korang semua kawan2 nora kat alam maya nie.... hihi....
suka baca entry korang n kunjung blog korang yang banyak entry best n background yg best...
huhuhuhuhuuhuhuhu....


p/s: tq ya sudi jadi kawan nora..... moga kita trus follow blog masing2 yer...
sayang korang.... huhu

4 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhhhhhh~ tahniah~ hebat nora.. dh ramai followers dia.. huk3~ jeles~ T___T

nora amila ghazali said...

huhu.... jangan la jeles... hurmmm... ni semua kena berusaha... rjin g blog semua n ajak dtg blog... huhu....

zacky ~786~ said...

whoaaa.~ gempak seyhh...!!

nora amila ghazali said...

besa je la zacky,... ish2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service