Tuesday, November 9, 2010

'Follower Bertuah GiveAway'

aloha..... huhuhuhu....
nora dh ditag oleh teman baru... hhehheeh sapa???
huhu dia adalah FeeZ~Hafizah~cucuatokaji... huhhu...
okelah tak kisah pun... nora layan ja... hhheehhe
meh tengok GA ni comelkan... huhuhu...


disebabkan senang ja nak join GA nie nora pun
dengan besar hati dan sukahati pun buatla entry nie...
okeh pada yang nak join GA nie...
ha nie nora dh tolong copykan syarat2nya... huhu..
meh baca2 ramai2 ya... huhu

1. Mesti jadi follower aainaa-nadirah dan nyatakan id follower anda.
2. Buat satu entri mengenai GA ini, bertajuk 'Follower Bertuah GiveAway'. Letakkan banner dan link kan terus kepada entri di blog aainaa-nadirah tu.
3. Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri di blog beliau.
4. Tag 3 rakan blogger anda.
5. Tinggalkan komen di entri aaina-nadirah tu.

senang je kan????
so syarat dia kena tag kawan kat blog nora sama...
hurm sapa ya... meh kita tengok sapa yang rajin datang kat blog nie...
jeng3....
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
tadaaaaaa.....

ni listnya.... hahahaha...
3. ain

p/s: kalau nak terus ke blog tuan punya GA nie meh klik sini.. ni pilih random ja ramai sgt yang selalu berkunjung... huhu.... pda yang kena meh la join ya...

2 comments:

efy said...

eh ? efy no 1 . hehe ! nnti efy wat entri ek . kalu sempat efy buat la .
btw , thanx

nora amila ghazali said...

hhahahha... pilih random jer.. banyak sangat kengkawan blogger... huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service