Thursday, November 11, 2010

CERITA KREATIF...

aloha...
tadi duk relax2 wat la blogwalking ke blog2 yang wat entry baru kat dashboard...
pastu nampak la blog en. ben kita ni... ada entry baru kena baca nie... huhu..
masuk baca,,, wahhh ada contest suka nie... hihihi...
so bawah nie banner en ben....


korang kenal dia kan???? lorh ada lagi ker yang tak knal???
biar betulll... abis tue cm na leh kenal blog nora nie???
kalau tak kenal juga bleh pergi jenguk en ben kita nie kat sini....
ha tipu erk... sebab nora ada nampak ada orang senyum macam kucing tue senyum.....

nora faham sangat kalau orang senyum camtue....
saja nak test nora la tue... sampai ati korang..,, waaaaa.... sedih....
tapi tak per... sebab en. ben la nora boleh tersengih macam kambing kat bawah nie...

kenapa???? sebab dia la, nora boleh jumpa banyak kawan...
nmpak atas tue???? banyak tak follower nora???
banyak kan???? hahhahahahahahaha
ni semua sebab encik ben... hehhehehehe
sebab dia la buat contest suai kenal blogger, anda berminat??
so apa lagi nora join la... sebab tue la nora boleh jenguk kawan baru nora yang banyak tue...
hehehehehehe... macam kuda belang tue...

nora jadi kuda belang tue... panjat kat atas en ben yang dah tinggi (maksud ramai follower atau erti kata lagi orang yang terkenal dalam dunia blog nie... orang yang dah capai kejayaan...)
hehhehehee... so sebab en ben buat entry tue nora boleh curi ramai kawan en ben..
macam monyet tue bawak balik anjing kat bawah nie...

bila dh curi kawan yang ramai nie... so nora boleh buat banyak blogwalking....
melalui blogwalking nora boleh tau banyak benda...
contohnya nora boleh tau cara nak bagi entry kita best dan macam2 lagi la...
hebat tak... huhuhu
disebabkan en ben nora boleh tengok ramai kawan2 yang best2, comei2, hensem2 semua...
macam binatang kat bawah nie...
comei tak diaorang??? macam kawan2 nora la yang comei2 belaka...
singgah blog nora sampai jam traffic blog nora... hahahahhha....

so kenalah himpit2 masuk sini kan?? walaupun kena duduk rapat2 macam tue kan... huhu...
punya ramai kawan nie memang best... boleh kongsi maklumat...
macam arnab kat bawah nie... relax ja...

macam nora nie la... petang2 ambik makanan ringan cikit... buka blog...
baca entry yang best2... tonton blog yang ada background comei2...
ada lagi... boleh dapat banyak toturial.... huhhh... memang berguna la bagi nora...
besala nora nie budak baru belajar... kan3????
huhhhh,,,, penat bercerita,.... sekarang nie nak tunggu kunjungan en ben dan kawan2...
macam gorilla kat bawah nie...

kenapa nora tunggu???? mestila tunggu kan nora masuk contest dia...
sapa dapat banyak like akan menang... so tengah temenungla... terfikir.. hurrmmm
dapatka ha??? orang suka ka penulisan nora nie....huhhhh... tunggu je la...
sampai malam nie ja contest nie... harap2 orang suka...
penat nie perah otak berfikir apa patut nora taip untuk korang baca...

p/s: terima kasih sebab baca... dan jemput masuk ya en ben ke blog nora yang tak seberapa nie... hehehhehehe.... nora baru lagi... baru seminggu lebih dalam dunia blog nie...
kira baby lagi.... en ben la sumber inspirasi nora... bagi nora semangat tuk teruskan dalam dunia blog nie... kalau ikut nora.. memang cemus dah,.. hahahaha.... SEKIAN...

14 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service