Saturday, November 13, 2010

aduuuuhhhhhh!!!!

salam...
aduuuuhhhhh nasib2....
tadi mak cik teja tue datang....
dia complain kat jaring tue berabuk lagi...
aduuuhhh nora bru cuci jer klmarin... geram betul la....
nora pun buat la ikut kehendak dia... memang agak geram gak la sebab kena buat balik...
tapi sabar je la... habis habuk melakat dalam bilik nak kena cuci semua balik....

dah cuci2 semua... apalagi berpeluh la satu badan... aiseymen...
nak kena gi mandi la nie.... ish..... geram2....
bilik orang lain lagi teruk kot... tak kena pun,,.. nie lagi buat nora panas nie...
memang geram kot... nasib baik la mengenangkan sem depan nak duk kolej lagi...
nora buat la ikut kehendak hati dia.... asanya.... buka kerja kitaorang kot kalau bab jaring tue,,...
mana mak cik cleaner....?? dah la esok nak exam last paper,..
terbantut nak study aduh... geram2....

lagi satu dah la masa dia mai tadi nora sorang2 dalam bilik... so apa lagi...
kena buat semua sorang2 la... aduh memang penatla buat kerja sorang2 nie...
tapi tak per... cool jer... hhahahahhaaha... sama2 kawan...
tak la berkira sangat.... huhu...
kalau tak dapat kolej lagi sem depan siap la mak cik teja... nora serang dia...
hahahahahahaa

8 comments:

momochan said...

aik momo nye xkne chck g jupe smalam...pkcik tu kte ahad ni kmu serah je kunci.weirdla?

nora amila ghazali said...

huhu... dia tak p lagi kot... tah ar... geram gak...

sembil9n said...

aik??? knp xgtq kt pjbt kolej?? klw tu bkn krje kamoo

nora amila ghazali said...

biar je la... malas nak bising2...

zacky ~786~ said...

den xfhm sbnarnyerr niee.~ hehe ..
p apa pn.. hope u will ok yerpp..

nora amila ghazali said...

hahaha... tak phm erk??? actually mak cik teja nie orang atasan.. mai check bilik tadi... so kalau der bnda yang tak betul dia akan tegur... sb semua nie untuk dapat kolej sem depan...

Ajie Mohd Tahir said...

rajin betul dia dok mengechek bilik org.
hehe..takpe.dia suro rhatkn otk jap lpas pulun blaja.XD
chill~

nora amila ghazali said...

haahahaha... ye la tue...
memang tugas dia la cik ajie oooiii..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service