Sunday, November 21, 2010

ANAK-ANAKKU COMEL BERGAYA CONTEST


salam....
pagi2 gi la blogwalking...
huhhh... baca2 entry..
jalan2 lagi.... waaaaaaa.......
ada contest... hik3...
yang nie macam best... kenapa????
sebab kena letak gambar budak2.... waaa... suka2...
okeh... nie kat bawah nie banner dia...

huhu... lepas tengok contest nie terus teringat kat anak saudara nora...
ada gambar dia yang comel.. so decide nak join la.. hik3...
meh kita tengok syarat2nya dulu erk...

1. Harus jadi follower CANTIK ITU KAMU dan buat entri pasal belog cantik itu kamu bersama-sama entri contest ini.

2. Tag la sesiapa yang korang rasa nak tag. Yang penting...refferal adalah korang...

3. Sekeping gambar anak ker...anak buah korang ker yang PAAAAAAALING comel. Tidak kisah la dia gaya apa...yang penting itulah paling comel korang rasa.

4. Linkkan URL belog ini dibelog korang supaya dapat mengetahui berita terkini.

5. Seperti biasa tinggalkan link penyertaan korang.

Contest ini bermula 25hb Oktober s
ehingga 15 Disember 2010.

Hadiah???

Ibu/penjaga si comel akan dapat shawl zig-zag dari belog Cantik Itu Kamu
Hadiah untuk si comel akan diberitahu kemudian...

ha... cmner best tak??? senang je kan... huhu....
nak tengok tak gambar anak buah nora????????
hehhehehe... come tau macam mak dia, mak su nora... huhu
meh2 tengok kat bawah nie... hik3...


cam ner comei tak???? siap bagi flyingkiss lagi...
sapa nak sambut...??? cepat2... huhu....

nama: nur damia munirah bt. razes
umur: 2 tahun lebih2...

huhu.... okeh2 sekarang masa untuk tag orang hurmmm...

1) enna
2) feez

korang2 yang nora tag nnti join la tau.... letak nora sebagai refferal tau... huhu
yang lain nak join gak pun boleh.... letak nama nora juga tau... hehheh...
nak join klik sini...

p/s: harap2 suka erk gambar nie... huhu... paling comeiii yang nora jumpa..

2 comments:

Eryati said...

olololo...comelnya damia...cik puan umah belog...sy perlukan persetujuan anda...cara pemilihan di buat undian atau cara lain...

nora amila ghazali said...

hehhehe... tq.. lebih baik tuan contest yang pilih,,, hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service