Thursday, November 25, 2010

Nak cari kawan???

huhu... salam semua...
waaa.... dah nak magrib nie...
huhu... so nora nak wat la satu entry lagi sebelum masuk malam...

berpandukan tajuk entry nih....
nie nak ajak korang nie...
nora baru join satu group nih...
kat fb... korang nak join tak????
jom la... huhu...

meh la ramai2.. leh chat n kongsi idea sama2...
kat situ der ramai la blogger...
diaorang nie memang best la... bila bosan nora chat la ngan diaorang..
so jom la ramai2 g yer...
memeriahkan group tue erk.. huhu..

klik sini...

p/s: dalam dunia blog nie... jangan setakat jadi follower ja.. tapi langsung tak der interaksi...
tak best kan... korang2 yang nak follow orang tue jangan mengharap orang follow korang...
be frenz... okeh...?? kalau korang rajin datang blog... nora yakin lama2 orang tue akan jadi follower korang gak... huhu..

9 comments:

efyna.pinkladies said...

hehehe. betul tu cik nora. i loikke ayat2 yang last sekali tu. hehehe

Rafidah Bakri said...

jom ramai2 join kawan blogger :)

PiKOk said...

setujuuuuu..ngehehe

nora amila ghazali said...

jom2... hheehhe....

eman said...

suke kawan blogger !!!
btw, i da follow :D

nora amila ghazali said...

waaa.... tq... nora pun sama... huhu

MissAinia said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

http://cakapcakapain.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html


nahh noraa :D

HaNTwO said...

pokcik xsuka men fb hehehe..

nora amila ghazali said...

hhu... aina tq..
kalau tak main tak leh kata apa la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service