Sunday, November 7, 2010

tips membeli handset...


enset satu benda yang memang amat berharga kan...
so kalau nak beli enset mesti kita pilih betul2... tengok habis - habisan...
huhu... n tadi ada la pergi wat logwalking then terjumpa satu blog nie wat tips nak beli enset...
memang berguna la klau kita nak beli enset kan
so pada sapa yang terasa nak beli hanset baru meh la tkan kat sini.....

hurmmm.... lepas baca blog tu nora pun try la check kat enset sendiri... 02... huhhh... buatan cina atau taiwan... kat situ dia kata jenis enset 02 nie kurang berkualiti... or tak bapa elok...
huhhhhh... sabar je la.... nak wat cm na kan nasibla....hehehe
tp asanya ok kot selagi dia tak rosak...
lagipun ada semua kat enset nie.... so selagi tak der masaalah ok kot.... hahhahaha...
lagipun enset nie baru beli ja kot... sb enset lama hilang...hurmmm....
tapi lepas nie kena berhati2 la klau nak beli enset...
sbb dah tau kan... hehhehehe


p/s: sapa2 nak beli enset tue meh la check kat blog tue dlu ya.... jgn silap beli... nnti menyesal tak berguna... hhuhuhu

5 comments:

Rozuan Ismail said...

skang ni handset makin canggih tapi kurang kualiti la..tak tahu la kenapa kan..tapi cam tu lah..huhu.. pakai kejap dah rosak..

shima said...

betul2 Rozuan sy sokong. cam sy punye handset lah yang zaman dulu kala NOKIA 3310 ngan 3315 tu smpi la ni boleh function lag, tapi yang agak baru ni, hurmmm baru setahun pakai dah nak kena tukar speaker n bateri plak.. apepun bersyukurlah kn ape yg ade... hehe

nora amila ghazali said...

hahhaha... besa la lagi canggih lagi ssah nk jaga... kan3... hope tips nie berguna ya....

Izamir Ridzwan said...

salam, saya rasa tips yang diberikan itu sudah lapuk.. sbnya henpon saya angka 7 dan 8 adalah 04.. Ia 100% original..warranty Avaxx kebayakkan henset nokia sekarang assembled in china

nora amila ghazali said...

owwwhhh... just give information... hehhehehe....
coz baru terbaca n rasa infomative... huhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service