Thursday, November 11, 2010

huhu... larut malam sudah...


huhuhu... dh sampai masa nak ucap good night kat semua...
heehehehehehe... hahahahaaahah... hohhohohhoohhoo
nak tau kenapa nora gelak sangat nie... hahahaha
aduuiii tak tau la cam na mata nie boleh silap tengok...
aduuuiiii memang memalukan.. sangat2 memalukan... tu la teruja sangat...
aduuuiii... huhuhu... so pada yang tau diam erk...
tp mmg best gak la bila jdi cm tue... kurang tension dalam kepala nie,,,,
tapi sggh malu kowt... malu kat tuan punya blog yang buat,,,
aduiii maaf ya.... nora mmg sangat2 tak perasan... hehhhehehe...

ha.... musykil nie... ramai dapat BE... cm na korang tengok eh????
sangat2 teringin nak tau... nora cari dalam nufftang tue... tak jupa pun...
aduhhh pelik btul tak paham lorh... nora baru lagi hehhehe...
tu yang tak tau.... hahahahaa...

selamat malam semua... moga mimpi indah macam dalam gambar tue...
hihhihihihihi... soalan nora tue... pls2 jawab... nak tau gak... huhu....

5 comments:

momochan said...

ok diam2 eheee~
momo pun tak tahu macam mana nk dpt BE tu.aishh cmne la ek?

nora amila ghazali said...

uhhuhu... diam erk... bkan nk dpt BE yang... nak tau cm na nak check BE tue...

zacky ~786~ said...

Silent plss.~ hehe..

nora amila ghazali said...

hahahahah..... relex la bro... tp pnat kot bergelak...

Rozuan Ismail said...

good night gak k!! huhu

p/s jom komen blog saya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Teman Bloggers..

jom check page rank blog kita!!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service